Over ons

Pyro Discounter Joure

Bij ons vindt je het grootste assortiment vuurwerk van Friesland en Groningen. Wij bieden de beste kwaliteit voor de scherpste vuurwerk outlet dumpprijzen. Kom in onze winkel of bestel vuurwerk online via www.pyrodiscounter.nl

Pyro Discounter is het grootste vuurwerk verkoop en opslag punt van Noord Nederland gevestigd in Joure. Met een opslag van ruim 150ton hebben wij altijd ruim voldoende in voorraad. Zoek je knalvuurwerk, siervuurwerk of junior vuurwerk, bij ons zal je zeker slagen. Samen met jou maken wij van de jaarwisseling een onvergetelijk moment. Door de ruime keuze uit de merken van Broekhoff, Lesli, Mercurius, Royal, Rubro, Vulcan, Weco, Wolff en Zena zit er altijd een geschikt artikel voor jou in ons assortiment. Kom bij ons in de winkel en verbaas je over de scherpe prijzen en het ruime assortiment of kijk op onze website www.pyrodiscounter.nl

 

Winkel en showroom

Aan de Firmawei 6a in Joure kun je alle artikelen aandachtig bekijken, heb je vragen stel ze ons gerust. Wij geven je graag een passend advies zodat jouw jaarwisseling een groot feest wordt. De internetwinkel gaat op 12 december 2018 open. De winkel aan de Firmawei 6a, gaat op maandag 17 december open.

 

Aangepaste verkoopdagen

De verkoop en afhaaldagen in 2018 zijn:

Vrijdag 28 december 9:00 - 21:00 uur

Zaterdag 29 december 9:00 - 21:00 uur

ZONDAG 30 DECEMBER MAG ER GEEN VUURWERK VERKOCHT OF AFGEHAALD WORDEN. we zijn op  deze dag  van  10.00 - 17.00 uur geopend om je bestelling aan te nemen.

Maandag 31 december 9:00 - 18:00 uur

Siervuurwerk

Hou je van mooie spectaculaire sierlijke effecten, dan is siervuurwerk echt iets voor jou. Verbaas je over de verschillende effecten en kleuren die de lucht sierlijk vullen. Siervuurwerk komt in veel verschillende soorten en types. Je kan kiezen uit sierlijke pijlen, mooie fonteinen of spectaculaire potten. Vuurpijlen hebben een mooi en zeer groot effect. Een fontein spuit gekleurd vuur en effecten vanaf de grond omhoog. Een siervuurwerk pot bestaat vaak uit verschillende effecten en kleuren. Wat jij ook wil, wij hebben het voor je.

 

Knalvuurwerk

Als je het oude jaar knallend wil af sluiten of het nieuwe jaar knallend wil beginnen, dan hebben wij voor jou genoeg keus! Van kanonslag tot Ratelband en alles wat er tussen zit.

 

Veilig vuurwerk

Wij doen met volle overtuiging mee met het initiatief Vuurwerkcheck. Surf naar hun site voor verdere informatie.

Wij stellen net zoals jij hoge eisen aan het vuurwerk, daarom is bij ons alleen goed gekeurd vuurwerk te koop. Gebruik geen illegaal vuurwerk. Alle medewerkers in onze winkel hebben een speciale vuurwerkcursus doorlopen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij adviseren je altijd om de gebruiksaanwijzing van het artikel goed te lezen en op te volgen. Daarnaast is het altijd verstandig om je vuurwerkbril op te doen en een aansteeklont te gebruiken. Bij elke bestelling in de voorverkoop geven wij je een gratis vuurwerkbril en aansteek lont.

 

Vuurwerk bestellen

Vanaf 12 december staat onze site online met de beste deals van 2018.

 

Super deal

Naast ons online assortiment hebben we in onze winkel ook enkele super deals tijdens de verkoopdagen op 28, 29 en 31 december. Ontvang altijd de hoogste korting op je vuurwerk.

 

Vuurwerkshow

Het hele jaar door verzorgt onze pyrotechnicus vuurwerkshows. Neem contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

 

Pyro Discounter Joure

Firmawei 6a

8501 XL Joure Friesland

tel 06-810 445 81

www.pyro-discounter.nl

www.internet-vuurwerk.nl

www.pyro-outlet.nl

www.dutchdragonfireworks.nl